Isännöintipalvelut

MKM Solutions Ab Oy tarjoaa ammattimaisia isännöintipalveluita pitkällä kokemuksella. Lupaamme hoitaa asuntoyhtiön asiat niin, että kaikki asukkaat ovat tyytyväisiä. Meillä on kaikkien isännöintiin kuuluvien työtehtävien vaatimaa osaamista, vuotavista katoista laajempiin remontteihin. Hoidamme myös taloyhtiön taloushallinnon kilpailukykyiseen hintaan. Isännöitsijäntodistukset toimitamme nopeasti ja sujuvasti pyydettäessä. Vuosien kokemus ja osaaminen kiinteistö- ja rakennusalalta on suuri etumme ja vahvuutemme.

Kiinteistöhallinta

Meiltä voit tilata perusteelliset palvelut myös koko kiinteistön elinkaaren hallintaan. Pitkän kokemuksemme vuoksi voimme tarjota suurten kiinteistöjen kuten ostoskeskusten, liikekiinteistöjen tai muiden suurten julkisten rakennusten hallintapalveluita. Tule käymään, niin räätälöimme sopivan paketin juuri sinun yhtiöllesi.

Taloushallinto

Huolehdimme kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, budjeteista ja lakisääteisistä ilmoituksista. Käyttämällä taloushallinnon palveluitamme voit olla varma, että paperit ovat kunnossa.

E-palvelut

Hoida omat / yhtiösi asiat digitaalisten palveluittemme avulla. Alla olevien linkkien / kuvakkeiden kautta voit hoitaa asiasi näppärästi. Digitaalisia palveluitamme laajennetaan asteittain.

Ota meihin yhteyttä