Disponenttjänster

MKM Solutions Ab Oy erbjuder proffsig disponentservice med lång erfarenhet. Vi lovar att sköta husbolagets ärenden så att alla invånare är nöjda. Vi har den kunskap som behövs för att sköta disponentens alla arbetsuppgifter, allt från läckande tak till mera omfattande renoveringar. Vi tar också hand om ekonomiförvaltningen för husbolag till konkurrenskraftiga priser. Disponentintyg levereras snabbt och smidigt på begäran. Vår stora fördel och styrka är vår mångåriga erfarenhet och kunskap inom fastighets- och byggnadsbranschen.

Fastighetsförvaltning

Av oss kan du också beställa mer djupgående service för att hantera hela fastighetens livscykel. Pga. vår långa erfarenhet kan vi erbjuda förvaltning av stora fastigheter såsom köpcenter, affärsfastigheter eller andra stora offentliga byggnader. Kom in så skräddarsyr vi ett lämpligt paket för just ditt bolag.

Ekonomiförvaltning

Vi tar hand om bokföring, bokslut, budgetar och lagstadgade anmälningar. Genom att använda våra ekonomiförvaltningstjänster så kan du vara säker på att pappren är i skick.

E-tjänster

Sköt dina ärenden / ditt bolags ärende via våra digitala tjänster. Via länkarna nedan kan du smidigt sköta dina ärenden. Våra digitala tjänster kommer att utökas vartefter.

Ta kontakt