RALA laatusertifikaatti

Yhtiöllemme on myönnetty RALA laatusertifikaatti. RALA-sertifiointi on rakennusalan yrityksille räätälöity puolueeton toiminta- ja ympäristöjärjestelmän arviointimenettely. RALA on ISO 9001 ja ISO 14 001 – järjestelmien pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin räätälöity toiminta- ja ympäristöjärjestelmän arviointimenettely. Puolueettoman, jatkuvan arvioinnin avulla yritys varmistaa toimintansa laadun ja jatkuvan kehityksen.

Lataa RALA sertifikaatimme täältä!

Osaavan ja luotettavan henkilöstömme avulla toteutamme hankkeet joustavasti ja lähellä asiakasta. Kun valitset palvelumme, voit olla varma, että alan laatuvaatimukset täyttyvät. Noudatamme voimassaolevia turvallisuusmääräyksiä ja tavoitteemme on luoda rakennustyömailla turvallinen ja viihtyisä ympäristö. Motivoituneen ja vastuullisen henkilöstömme ansiosta voimme toimittaa lupaamamme palvelut ja tuotteet oikeaan aikaan ja korkealaatuisesti.

Pyrimme olemaan asiakkaillemme itsestään selvä ja ensisijainen vaihtoehto oli sitten kyse urakoitsijan valinnasta tai palveluittemme ostamisesta. Pyrkimyksemme on synnyttää luottamusta ja täyttää asiakkaan vaatimukset ja odotukset. Samalla haluamme tarjota markkinoiden parasta laatua niin palveluittemme kuin tuotteittemme osalta.

Luotettava kumppani

Yrityksemme kuuluu Vastuu Group Oy:n Luotettava kumppani -palveluun. Voit ladata yrityksemme todistuksen palvelusta https://bol.vastuugroup.fi. Huomaa, että sinun on oltava rekisteröitynyt käyttäjä.