Yritys

MKM Solutions Ab Oy on Pohjanmaalla sijaitseva nykyaikainen rakennusliike. Hyvinvoiva kiinteistö on meille sydämenasia. Pitkä kokemuksemme alalta takaa, että voimme tarjota korkealaatuista palvelua. Otamme hoitaaksemme sekä korjaus- että uudisrakennushankkeita, jotka hoidamme toimitusvarmasti ja avaimet käteen -periaatteella.

Omien ammattilaistemme osaaminen kattaa koko ketjun. Voimme hoitaa hankkeet tehokkaasti ja joustavasti ja huolehtia laadunvalvonnasta, mikä takaa kustannustehokkaan tuotannon. Olemme mielellämme mukana prosessissa alusta saakka, jotta löydämme kestävät ratkaisut niin talouden kuin ympäristön kannalta. Voimme toimia sekä neuvoa-antavissa että tuotannollisissa rooleissa kaikentyyppisissä hankkeissa.

Meitä kiinnostavat niin suuret kuin pienetkin hankkeet. Ota yhteyttä, niin etsimme yhdessä juuri sinun hankkeellesi sopivat kustannustehokkaat ratkaisut.

Kohti ympäristöystävällistä rakentamista

Uuden toimintasuunnitelmamme myöta tulemme pienentämään rakennustoimintamme hiilijalanjälkeä. Toimintamme on osa hallituksen tavoitetta kohti hiilineutraalia Suomea 2035.

Green Building Council Finland jäsenyyden myötä olemme sitoutuneet vähähiiliseen rakentamiseen. Vähähiilisen rakentamisen myötä tulemme rankentamaan ympäristöystävällisempiä rakennuksia pienemmällä hiilijalanjäljellä.Samalla haluamme varmistaa, että käyttämämme rakennusmateriaalit ovat kestäviä eikä kompromissejä tehdä materiaalien ominaisuuksien kustannuksella.

Vähähiilisellä rakentamisella pyrimme kestävään rakentamiseen vähentämällä päästöjä. Päästöjä vähentämällä pyrimme samalla varmistamaan ettei rakennusten ja rakenteiden laatu kärsi. Meillä on selkeät tavoitteet koskien rakentamisen kiertotaloutta jossa olemme huomioineet materiaalien elinkaaresta johtuvat kustannukset sekä rakennusten energiatehokkuus hyödyntäen nykyaikaista talotekniikkaa.

Tulevaisuudessa pyrimme vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Nämä ovat keskeinen osa meidän toimintasuunnitelmaa ja näin ollen ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat ratkaisut ovat tärkeä osa meidän suunnittelu- ja rakennusprosessia. Tulevissa asuntokohteissamme tulemme hyödyntämään nykyaikasta tekniikka jonka avulla asukas pystyy itse ohjaamaan sekä seuraamaan reaaliajassa asumisesta koituvia kustannuksia sekä hiilijalanjälkeään ja näin ollen vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin koskien ympäristöystävällistä rakentamista.

MKM Solutionin strategia on vastuullisella rakentamisella pienentää rakennusalan päästöjä.

Visiomme

Tulevaisuuden yritys korkeimmalla laadulla, kustannustehokkuudella sekä älykkäillä, innovatiivisilla ympäristöratkaisuilla.

Arvomme

Nämä tärkeät avainsanat ohjaavat toimintaamme ja ovat keskeisiä myös yrityksen sisäisessä toiminnassa:

Luottamus– Luotettavuus – Laatu

Toteutamme näitä avainsanoja päivittäisessä toiminnassamme. Asiakkaan on aina tunnettava olonsa turvalliseksi valitessaan meidän palvelumme.