RALA kvalitetscertifikat

Vårt företag har beviljats RALA kvalitetscertifikat. Certifikatet  beviljas enligt Byggandets Kvalitet BYKVA rf:s behörighetsnomenklatur. RALA-behörigheten är ett bevis på att företaget idkar en ansvarsfull, tillförlitlig och yrkeskunnig verksamhet. Behörigheten beviljas av en obunden bedömningsnämnd och bygger på ISO 9001 och ISO 14001 standarden. Med hjälp av vårt kvalitetssystem säkerställer vi hög kvalitet och ett fortsatt förbättringsarbete.

Hämta vårt RALA cerifikat här!

Vi utför våra projekt med kunnig och pålitlig personal, flexibelt och nära kunden. Genom att välja våra tjänster kan du vara säker på att branschens kvalitetskrav uppfylls. Gällande säkerhetsföreskrifter efterföljs och vårt mål är att skapa en trygg och trivsam miljö på byggarbetsplatserna. Med hjälp av vår motiverade och ansvarstagande personal så är vi trygga med att kunna leverera i rätt tid och till rätt kvalitet.

Vi strävar efter att vara kundernas självklara förstahandsval av entreprenör eller köp av våra tjänster. Vår ambition är att skapa förtroende och uppfylla kundens krav och förväntningar. Samtidigt vill vi leverera marknadens bästa kvalitet på våra tjänster och produkter.

Pålitlig kompanjon

Vårt företaget är ansluten till Vastuu Group Oy:s luotettava kumppani tjänst. Du kan ladda ner vårt företags intyg via tjänsten på https://bol.vastuugroup.fi. Notera att du bör vara registrerad användare.